BIOGRAPHY

Ringtones

 DOWNLOAD RINGTONES

Wallpapers

 DOWNLOAD WALLPAPERS

 Powered by  MyPagerank.Net  

Copyright © 2006-2008 50cent.ro


50 Cent (numele real Curtis Jackson) s-a nascut la data de 6 iulie 1976 in districtul Jamaica din Queens, New York City, New York, SUA. El este unul dintre cei mai faimosi rapperi din lume, faima datorata celor doua albume, "Get Rich or Die Tryin'" si "The Massacre", care i-au adus foarte multe premii.

S-a nascut si a crescut in partea sudica a periculosului carter Jamaica din Queens.

Acesta a avut o copilarie foarte grea, crescand fara ocrotirea si iubirea unor parinti. Tatal sau nu se stia cine este, iar mama sa a murit cand el avea 8 ani, fiind impuscata in timp ce aceasta vindea droguri. Nu a trecut mult timp pana cand 50 Cent a inceput sa calce pe urmele mamei sale si sa devina traficant de droguri pe strazile din Queens.

Din cauza „meseriei” sale a inceput sa aiba din ce in ce mai multe probleme cu lege, insa, odata ce fiul sau s-a nascut, a renuntat la aceasta viata in favoarea uneia de raper.

Talentul sau a fost remarcat de catre Jam Master Jay de la Run-DMC oferindu-i chiar un contract cu casa de discuri JMJ Records. Nu a avut mare succes, insa i-au fost deschise usile pentru semnarea unui contract cu Columbia Records si inregistrarea primul sau album „Power Of A Dollar”. Desi nu a fost scos pe piata, o piesa de pe acest album a facut mare valva- „How To Rob”.

In primavara lui 2000, 50 Cent a fost impuscat de mai multe ori in fata casei sale. Insa a reusit sa se recupereze si a inregstrat mai multe piese care au avut succes. Una dintre acestea a ajuns chiar in mainile lui Eminem a carui casa de discuri a semnat cu 50 Cent un contract in valoare de 1 milion de dolari.

Continuare »